Brezplačna cenitev in odkup mobilnih telefonov v 3. korakih

1. Izpolni spodnji obrazec

Na spletni strani s pomočjo obrazca na hitro opišite stanje telefona. Na podlagi tega vam sporočimo odkupno ceno za vaš telefon.

2. Pošlji ali prinesi telefon

V kolikor je odkupna cena sprejemljiva, nam lahko pošljete telefon ali ga prinesete osebno v našo poslovalnico, ki je v trgovini Tuš Vojnik.

3. Prejmi plačilo

Ko prejmemo telefon preverimo ali ustreza opisu in vam dogovorjeno odkupno ceno nakažemo ali plačamo z gotovino.

V poslovalnici Mobilne telefonije Mobi-AZ odkupujemo

NOVE in RABLJENE
mobilnike z GARANCIJO

Imeti mora vsaj še mesec dni garancije!

Bi želeli kupiti nov mobilnik, pa ne veste kaj bi z vašim starim mobilnikom? V naši prodajalni vam stari mobilnik strokovno pregledamo in ocenimo, podamo odkupno ceno, vi pa na podlagi podane odkupne cene izbirate med gotovinskim izplačilom ali eno izmed spodnjih možnosti.

MENJAVA VAŠEGA MOBILNIKA

Iz naše ponudbe po sistemu:

 1.  “staro za novo”
 2.  “staro za staro”
 3.  “novo za novo”
 4.  “novo za staro”
 5.  

Vsi mobilniki morajo biti delujoči in nepoškodovani (iCloud zaklenjeni mobilniki, mobilniki s počenim zaslonom, nedelujočim LCD zaslonom ali manjkajočimi deli na mobilniku ne pridejo v poštev), zaželjeno pa je tudi, da imajo vso pripadajočo opremo (embalaža, račun, polnilec, slušalke, …). V nasprotnem si pridržujemo pravico do spremembe odkupne cene.

Priporočljivo je, da imajo mobilniki baterijo napolnjeno na vsaj 50%, v primeru odkupa več kosov mobilnikov pa je potrebno le-te pustiti na testiranju (testiranje lahko traja do 5 delovnih dni in je odvisno od količine mobilnikov, ki se testirajo).

V kolikor imate nov ali rabljen mobilni telefon, ki ustreza zgornjemu opisu in bi ga želeli prodati oz. menjati za drug telefon iz naše ponudbe, izpolnite obrazec za odkup mobilnih telefonov. Cenitev je brezplačna in nimate kaj za izgubiti!

Odkup mobilnih telefonov

  Izpolnite obrazec za informativno oceno:

  Ime*

  Email*

  Znamka*

  Model*

  Starost (datum nakupa)*

  Garancija*
  DANE

  Ohranjenost*

  Stanje baterije*

  Opis*

  Dodatna oprema
  PolnilecUSB podatkovni kabelOriginal slušalkaOriginal embalaža