Akcija!

Zunanja brezžična kamera

79,90 59,90

ali
10,03 € x 6
19,89 € x 3
Obrestno financiranje
10,03 € x 6 mesecev
19,89 € x 3 meseci

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Kategorija:

Opis

Zaščitite svoj dom in ljubljene osebe na pameten način! Imejte oči povsod kjerkoli in kadarkoli, dogajanje pa spremljajte v živo na svojem telefonu.

Kamera vam na pametni telefon pošlje alarmno sporočilo in aktivnosti obiskovalcev shrani na pomnilniško kartico, tako da dogajanje lahko pozneje tudi preverite.

Panoramski pogled vam omogoča, da vidite vse, kar se dogaja znotraj ali zunaj vašega doma. Uporablja se lahko tudi kot otroška varuška.

Brez težav se poveže z domačim ali pisarniškim WiFi omrežjem, kar vam omogoča dostop do videa na vsakem mestu z internetno povezavo. Z intuitivno aplikacijo, ki je na voljo tako za iOS kot Android, lahko gledate video v realnem času.

Zunanja varnostna kamera ima vgrajen odzivni mikrofon, s pomočjo katerega lahko poslušate in govorite prek naše aplikacije. Dvosmerni avdio omogoča komunikacijo z vašimi zaželenimi gosti, s pomočjo alarma za zaznavanje gibanja pa se lahko hitro znebite neželenih gostov ali živali.

Omogoča 320° vodoravno in 120° navpično vrtenje, s čimer lahko pokrije vsa področja. 4x digitalni zoom omogoča, da sliko približate in tako vidite oddaljen predmet, ali pa sliko pomanjšate, da imate širši pogled na okolico.

Na svoj pametni telefon boste prejeli obvestilo iz aplikacijo takoj, ko je gibanje zaznano. Nobeno človeško gibanje ne bo ostalo skrito vašim očem. Video pretakanja v živo vam ni treba stalno spremljati!

amera je vodoodporna, zato jo lahko postavite v vsak kotiček na prostem. Odlično deluje v prav vseh vremenskih razmerah.

Ima 3 širokokotne infrardeče lučke in 4 svetle LED lučke, kar omogoča barvit video tako podnevi kot tudi ponoči.

Paket vsebuje:

1 x Zunanja brezžična kamera DIGICAM
1 x Navodila za uporabo

Specifikacije:

Material: ABS
Dvosmerni avdio
Neprekinjeno snemanje 24/7
Podpira do 128 GB Micro SD-kartico (ni priložena)
Visoka ločljivost: 1080P (Full-HD)
Barva : bela

    Povprašaj za ta produkt zdaj!